/02

За нас

„Про Техно Трейд“ ООД е официален представител за България на немската фирма WIPOTEC. Предоставяме на българската индустрия индивидуални решения, свързани с продуктова инспекция и идентификация. Грижим се за обучението на техници и оператори,  гаранционна и следпродажбена техническа поддръжка (на място или по телефона), валидиране и други.

/04

// Личен подход

Уважаваме индивидуалните потребности на всеки клиент и осигуряваме детайлна консултация на място, за да предложим възможно най–доброто решение в рамките на бюджета и очакванията му.

// Широк обхват

Работим с производители от всички области на индустрията — хранително-вкусова, бутилираща, фармацевтична, козметична, химическа, автомобилна, консервна, електроника, екструзия и други.

// Бърза реакция

Центровете ни за техническа поддръжка са разположени в най–големите индустриални райони на България. Те са гаранция за бързо посещение на място при всеки производител.

Pro Techno Trade

Ставаме представител на WIPOTEC

В началото на годината регистрирахме нова компания,  с която да отговорим на потребностите на клиентите от цяла България. Скоро след това станахме официален представител за България на немския гигант WIPOTEC.

Етикетиращи машини

Портфолиото от продаваното и поддържано индустриално оборудване е обогатено с машини на световни лидери в областта на етикетирането.

Динамични везни и визуална инспекция

Към портфолиото от предлагани и поддържани машини се добавят динамични везни и системи за визуална инспекция. Йордан Илиев поема продажбите и мениджмънта на ключовите клиенти в Северна България.

Нови сервизни техници

Двама нови инженери се присъединяват към екипа за монтаж и техническа поддръжка на всички технологии принтери за продуктова идентификация, металдетектори и X–ray (рентгенови) системи за продуктова инспекция. Те съдействат на клиентите в Северна и Южна България.

Инспекция с металдетектори и рентгени

Към продаваното и поддържано индустриално оборудване се добавят металдетектори и X–ray системи за продуктова инспекция. Йордан Илиев става Регионален мениджър продажби за Северна България.

Продажба и сервиз на нови технологии

През 2009 г. към поддържаните индустриални машини се прибавят нови технологии – термо-трансферни принтери, принтери с твърди мастила и лазери. Йордан Илиев става търговски представител за Северна България.

Поддръжка на мастиленоструйни принтери

През 2006г. Йордан Илиев, понастоящем Главен мениджър на „Про Техно Трейд“ ЕООД, започва да поддържа в Северна България маркиращите и кодиращи мастиленоструйни принтери на един от най–големите и най–реномирани производители в света.

РУСЕ
Централен офис
Консумативи и резервни части

088 826 4960
office@protechnotrade.com

ВЕЛИКО ТЪРНОВО
Техническа поддръжка


088 967 7740
office@protechnotrade.com

РУСЕ и ПЛОВДИВ
Консултации, продажби и сервиз


088 681 6040
sales@protechnotrade.com